De klant is koning…

… Maar een goede koning laat zich adviseren door mensen met verstand van zaken. Vaak weet een opdrachtgever precies wat hij/zij nodig heeft. Maar komt dat overeen wat de eindgebruiker  - de klant van de klant - nodig heeft? Is dat eerste idee echt het beste om te doen of zijn er betere oplossingen?
De beste resultaten komen voort uit een goede verstandhouding en een open blik. Samen maken wij er het beste van. En dan bedoel ik écht Het Beste.

Concepten

Alles begint met een goed idee. Het mooiste is natuurlijk om iets te bedenken dat er nog niet is en waarvan mensen blij zijn dat het ineens bestaat. Het maken van festivals bijvoorbeeld, of die muziekwebsite. Of die mooie voorstellingen en workshops. Maar ook het opnieuw vormgeven van een bestaand concept is een prachtige uitdaging.
Een idee laten groeien tot iets moois, dat doe ik graag. Met niks beginnen en daarmee alles maken.

Advies

Nieuwe dingen verzinnen, oplossingen zoeken. Vaak kom je pas verder na een goed gesprek. Mijn uitgebreide ervaring binnen de cultuursector en mijn netwerk kan dan goed van pas komen. Ik ben een gesprekspartner die niet meteen zaken wil afronden maar eerst samen wil analyseren om te kijken wat nu eigenlijk de vraag is. En het liefst ontregel ik de boel een beetje. En dat is altijd goed om een groep mensen tot nieuwe ideeën te laten komen.

Voor het mee verzinnen van mooie (culturele) projecten en hoe je die kan optuigen ben ik je man.

Websites

Of het nou een op het oog eenvoudige one-pager is of een uitgebreide website met toeters en bellen, voor alle websites geldt dat een goed begin het halve werk is. Heldere doelen stellen nog voor er nog maar een schets gemaakt is, zorgt er voor dat het ontwikkelproces van een website vlot kan verlopen. Een kritische opdrachtgever is daarin minstens zo belangrijk als mijn kritische blik en advies.

Vormgeving

Een goed logo, een mooi vormgegeven boek, een lezenswaardige toeristische gids of natuurlijk je nieuwe website. Oogt het sterk, dan doet het zijn werk. Ik maak graag mooie dingen die goed werken. Vaak doe ik dat zelf maar even vaak werk ik samen met andere ontwerpers of communicatiebureaus. Uiteindelijk gaat het om het resultaat en niet om wie het maakt.

Onderhoud & service

Website onderhoud

Een website is niet af als ‘ie klaar is. Iedereen weet het maar heel vaak komt het voor dat een website na oplevering niet wordt onderhouden. Uiteindelijk gaan er dan dingen stuk. Pro-actief onderhoud is geen luxe maar noodzakelijk om je klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

ICT services

Het is niet alleen je website waarmee ik kan helpen. Stel dat je organisatie alle mailverkeer wil migreren naar een andere service. Je wilt dan natuurlijk geen enkel bericht verliezen.
Ik voerde migraties uit voor o.a. EKKO, Le Guess Who? en Into The Great Wide Open.

Tijdelijke kracht

Soms gaat je web developer er vroegtijdig vandoor maar is je website - of die van een van je klanten - nog niet af. Dan kun je mij bellen.
Ga je als web developer zelf op vakantie maar is er nog werk te doen? Dan kun je ook contact opnemen. Ik kan dan tijdelijk je werk overnemen en jouw klanten tevreden houden. Zo heb jij een fijne vakantie en blijven je klanten toch tevreden.

Het beste moet nog komen!

Heb je een mooi project of idee, neem dan contact met mij op.
Mailen kan maar de beller is sneller.